CONFERINTA UNIFERO 24 iunie 2012

Deschiderea a fost urmata de un spectacol plin de surprize, care a constituit deliciul oaspetilor invitati.

Mihai Traistariu a fermecat publicul cu vocea sa minunata, alaturi de invitata sa.

Ana Maria Pisuc (Sighetul Marmatiei),

Tinere talente s-au succedat pe scena, intr-o feerie de culori prin parada costumelor de inspiratie folclorica – marca Dana Ardelea, de voci incantatoare, angelice prin interpretarile solistelor de muzica usoara si populara:

 Ina Elena Dinca, Mariuca Verdes, Roxana Bustihan (organizatia culturala „Dana Ardelea”),

 

Sora Cristiana si Ansamblul „Dinamik” -Palatul National al Copiilor precum si minunatii dansatori pe muzica latino, copii de la Cubul Phoenix- Melisa Sofia Popa si Rares Stefan Avram.

 

Scurtul moment poetic al actritei Doina Ghitescu-Ansamblul „Ciocarlia” a inveselit auditoriul iar naistul Nicu Mercan a reimprospatat memoria celor prezenti cu melodii reprezentative ale cantecului romanesc.

Spectacolul s-a incheiat cu o alta surpriza, o formatie in plina devenire, al carei talent a rasunat in sala Palatului Parlamentului – „Plastik Charm” Electro Rock Band -3 tineri energici si plini de viata: Ioan N. Nacu, Daniel Iudean, Victor B. Rivulet.

 

 

Un moment aparte a fost sustinut de tinara violonista Ana Maria Stanculescu (clasa a 3-a).

Dintre actiunile Conferintei in zilele de 23 si 24 iunie mentionam module si dezbateri despre pregatire profesionalapractici de scriere cu succes a proiectelor vizind femeile, tinerele si copiii pentru accesarea de fonduri nerambursabile, in vederea rezolvarii violentei in familie, a situatiei copiilor ai caror parinti lucreaza in alte tari, si pentru proiecte vizind sanatatea in mediul urban si rural.

In cadrul Congresului organizatiei a fost prezentata succint activitatea desfasurata in cei aproape sase ani de existenta si a fost votata conducerea acesteia. Au avut loc lansari de carte, prezentari de ziare editate inafara Romaniei si expozitii de pictura, grafica, sculptura si icoane ai caror autori sint femei si barbati. Cu acest prilej au fost decernate si diplomele de participare celor prezenti. UNIFERO a fost sponsorul si initiatorul primului Forum International al ONGurilor pentru Femei la care au participat numeroase reprezentante din Romania si din alte tari. Conferinta UNIFERO, prilej de intalnire si dezbatere a multitudinilor de probleme cu care se confrunta societatea noastra, a constituit si premisa unor viitoare proiecte care sedoresc a fi concretizate in cel mai scurt timp posibil.

By | 2017-07-02T13:52:28+00:00 iunie 24th, 2012|2012|0 Comments

Leave A Comment