Ciclul de Concerte “Fantastic SHOW”

Ciclul de Concerte “Fantastic SHOW”,

dedicate iubitorilor de muzică de calitate abordând diverse genuri muzicale

de la muzică clasică și ușoară la folclor-lăutăresc

Federația de Artă, Muzică și Sport (https://www.facebook.com/artamuzicasport) acreditată de Camera Deputaților (Parlamentul României) , organizează, sâmbătă 2 septembrie 2017, ora 18, Ciclul de concerte “Fantastic SHOW”, la Centrul Cultural Aurel Stroie din Bușteni.

Iubitorii muzicii de toate genurile vor avea ocazia să asculte de la opere celebre ale lui Verdi, Puccini si Mozart, la muzică ușoară, până la compoziția în viziune proprie Ciocârlia prelucrată după folclor, dar și multe alte surprize.

Nou concept internațional, “Divertiment educațional” și se adresează copiilor și adulților deopotrivă.

Invitatul special al evenimentul este Iasmina Stănescu o artistă desăvârșită: pianistă, compozitoare, cântăreață de operă (sopran lirico-spinta). La 12 ani a cântat Simfonia a 5-a de Beethoven la 2 piane alături de profesoara sa, Carmen Gheorghiu. A făcut lecții de canto cu regretata Magda Ianculescu și pianista Luiza Steriade. A terminat liceul de muzică în Cluj Napoca și Universitatea de Muzică București. După revoluție s-a stabilit în Germania pentru a-și desăvârșii și perfecționa tehnica vocal instrumentală alături de profesori de mare valoare artistică ca Dumitru Trandafir și Iulian Băiașu.

A câștigat Locul I la Concursul Internațional de Canto Hariclea Darclée ”unul dintre cele mai importante din lume”, (secțiunea pian și canto) organizat de marea artistă lirică Mariana Nicolesco numită Artist UNESCO pentru Pace și Ambasador Onorific UNESCO “în semn de recunoaștere a angajamentului său în favoarea moștenirii muzicale, a creației artistice, a dialogului între culturi și a contribuției sale la promovarea idealurilor Organizației”.

„Tinerii și părinții vor avea o privire globală asupra perioadelor istorice, epocilor creatoare și a stilurilor și vor pleca de la concert mai bogați spiritual și cultural, mai elevați, pentru că lumea este avidă de frumos, adevăr și cunoaștere. Credem cu tărie că societatea s-a săturat de lucrurile urâte și dorește să se întoarcă la frumos, la lucrurile plăcute, la lucrurile simple dar profunde”, declară Cristian Munteanu, președintele Federației de Artă, Muzică și Sport.

Biletul costă 15 lei/spectacol și poate fi procurat de la sediul Centrului Cultural Aurel Stroie adresa Bulevardul Libertății nr.93, Bușteni, Județul Prahova dar si online pe www.fams-org.ro virand în contul IBAN RO24RNCB0092140819700001,BCR Sucursala Universitate, Bucureşti; Titular: Federaţia de Artă, Muzică şi Sport.

◾ONLINE (24/24) – pentru toate spectacolele Centrului Cultural Aurel Stroie cât și pentru alte spectacole și concerte din Bușteni sau din țară – www.bilet.ro
◾CASA DE BILETE – se pot cumpara bilete direct sau se pot face rezervări valabile 48 h – blv. Libertății nr.93, Bușteni

Program casa de bilete: zilnic 10.00 – 22.00
Telefon: 0724.099.688

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe pagina http://www.facebook.com/artamuzicasport și www.fams-org.ro

Persoană de contact
Cristian Munteanu
Președinte
Federația Artă, Muzică și Sport
0729.132.475

By | 2021-04-23T21:36:29+00:00 august 6th, 2017|2016 - 2017|0 Comments

Leave A Comment