Don’t be S.A.D. (S-smoke, A-alcohol, D-drugs)

      Don’t be S.A.D are ca scop realizarea unei campanii de constientizare a importantei adoptarii unui stil de viata sanatos in randul tinerilor indiferent de sex sau nationalitate. Astfel, la inceputul lunii iunie, Young Professionals Club, impreuna cu partenerii straini, va organiza un flash mob si un concert care promoveaza ideea ca ne putem distra si fara alcool, tigari sau droguri.
             YOUNG PROFESSIONALS CLUB  in parteneriat cu CENTER OF EUROPEAN COOPERATION – Ucraina si THE NATIONAL ASSOCIATION OF EUROPEAN TRAINERS FROM MOLDOVA (ANTEM) – R. Moldova, lanseaza proiectul Don’t be S.A.D (Smoke, Alcohol, Drugs).
Proiectul este finantat de catre Comisia Europeana prin programul „Youth In Action”, actiunea 3.1a – cooperare cu tarile partenere- Schimburi de tineri.
Obiective:Organizarea unui concert impreuna cu partenerii din R. Moldova si Ucraina, cu participarea a minim 200 de persoane, pe data de 10 iunie 2012 in Bucuresti, pentru promovarea importantei adoptarii unui stil de viata sanatos.
  • Organizarea unui flash mob in Piata Universitatii cu minim 30 de participanti inainte de concert pentru a atrage atentia asupra subiectului sensibil al consumului de alcool, tutun si droguri in randul tinerilor.
  • Promovarea voluntariatului ca forma de implicare activa pentru solutionarea problemelor comunitatii.
  • Crearea unui cadru de cunoastere interculturala si generare de solutii comune pentru tarile participante: Romania, Moldova, Ucraina.
Proiect finantat de Uniunea Europeana prin Programul Tineret in Actiune.
By | 2017-12-04T12:41:12+00:00 iunie 10th, 2012|2012|0 Comments

Leave A Comment