Andreas & JSO (Joy Symphony Orchestra) – CONCERTE DE FAMILIE – FAMS va ofera muzica dumneavoastra asa cum v-o doriti!!!

Conceptul „CONCERTE DE FAMILIE” merge mai departe.
Tu alegi configurația concertelor!

Federația de Artă, Muzică și Sport, acreditată de Camera Deputaților (Parlamentul României) și Parlamentul European, duce la un alt nivel conceptul “concerte de familie” și învită toți iubitorii de muzică clasică să voteze varianta cea mai bună pentru viitoarele concerte care vor fi organizate.

Totodată, organizatorii vor configura producția artistică și în funcție de opiniile specialiștilor, din juriu făcând parte compozitori, realizatori radio-TV, interpreți consacrați, ziariști și profesori de specialitate. Mai mult decât atât, Federația de Artă, Muzică și Sport dorește să-i implice pe iubitorii de muzică clasică, nu numai în procesul de selecție artistică, dar și în marketing-ul produsului pe care aceștia l-au construit. Astfel, participanții la votul de configurare a “concertelor de familie” vor primi o cotă cuprinsă între 16 și 24% din câștigul generat în urma comercializării produsului artistic, solicitându-le totodată implicarea în acest sens.

Primele spectacole din seria “concertelor de familie”, care vor fi configurate de spectatori și de juriul de specialitate, vor fi susținute de Andreas și Joy Symphony Orchestra și vor avea loc în a doua jumătate a lunii iunie. Cei interesați pot vota configurația spectacolelor din ciclul “concerte de familie”, pe pagina de Facebook a evenimentului, https://www.facebook.com/events/645950335505793/.

“Concertele de familie reprezintă mai mult decât să ridicăm gradul de cultură a familiei cu privire la muzica clasică, implicând-i inclusiv în alegerea configurației concertului, adică să-i antrenăm să aibă un “gust” anume pentru musică. Până la urmă, nu noi trebuie să impunem unei familii o direcție, ci familia trebuie să ne comunice nevoile și așteptările lor. Va fi o deosebită plăcere și onoare pentru Federația Artă, Muzică și Sport să lege un parteneriat din ce în ce mai strâns cu iubitorii de muzică, prin intermediul căruia să evoluăm din punct de vedere calitativ”, declară Cristian Munteanu, președintele Federației Artă, Muzică și Sport.

Persoană de contact
Cristian Munteanu
Președinte
Federația Artă, Muzică și Sport

UN VOT = O PARERE PENTRU VIITORUL CONCERT
Toți iubitorii de muzică clasică să voteze varianta cea mai bună pentru viitoarele concerte care vor fi organizate.
TAXA 30 lei (reprezentand biletul de intrare la evenimentul urmator organizat)
Cont IBAN RO24RNCB0092140819700001,BCR Universitate, Bucuresti
Titular: Federatia Arta, Muzica si Sport
Participanții la votul de configurare a “concertelor de familie” vor primi o cotă cuprinsă între 16 și 24% din câștigul generat în urma comercializării produsului artistic, solicitându-le totodată implicarea în acest sens.

By | 2017-12-14T08:08:18+00:00 septembrie 1st, 2015|2014 - 2015|0 Comments

Leave A Comment