Festival Concurs Internațional MAGIC Șevalet 01-31 iulie

Pentru a descarca „Fișă înscriere” click pe poza.

Festival Concurs Internațional MAGIC Șevalet

FEDERATIA ARTA, MUZICA SI SPORT prin ASOCIATIA MERIDIANE SOCIO-CULTURALE

Organizează în perioada 01-31 iulie 2017 Festivalul „MAGIC SEVALET”,  preselecția tinerelor talente în vederea participării la concursuri naționale și internaționale de profil:

PARTICIPANȚI:

Federația Artă, Muzică și Sport acceptă creații plastice până la data de 31.07.2017 din partea ONG-urilor care lucrează cu copii, sau a centrelor de plasament, pentru a participa la (desen, grafică, pictură și caricatură)

Participanţii câştigători vor primi premii şi vor fi numiţi membri de onoare ai FAMS
Vârsta 7 ani şi …99 ani indifferent de nivel de pregătire
Pentru ÎNSCRIERE concurenții trebuie să trimită pe adresele de email artamuzicasport@gmail.com și artamuzicasport@msc-org.ro următoarele date :
• Fișa de înscriere completată integral
• Fotografia participantului
• Copie Xerox a dovezii taxei de participare în contul IBAN – RO24RNCB0092140819700001 deschis la BCR Bucureşti sau plata online pe www.msc-org.ro și/sau www.fams-org.ro

Titular: Federaţia Artă, Muzică şi Sport

Materiale (audio mp3/video inclusiv link youtube şi poze în format jpg.) se vor trimite pe adresa artamuzicasport@gmail.com iar după achitarea taxei de participare acestea se vor posta pe pagina de eveniment, primind totodată şi notă.

 

DESFĂȘURĂTOR:

Federația Artă, Muzică și Sport va procesa desenul și aplicația dumneavoastră imediat ce vor fi primite, pentru a se asigura ca sunt conforme cu regulamentul. Dacă aplicația dumneavoastră este aprobată, desenul dumneavoastră va deveni parte din portofoliul prezentat juriului.

Federația Artă, Muzică și Sport încurajează ONG-urile pentru copii și centrele de plasament să trimită aplicațiile în timp util, pentru a putea pune laolaltă un portofoliu cât mai divers pentru a fi evaluat de juriu.

Vă vom anunța prin email când aplicația dumneavoastră va ajunge la noi si înregistrată.

ONG-urile pentru copii și centrele de plasament vor fi anunțate dacă juriul vă va desemna câștigător.

Procesul poate dura o perioadă de timp, așa că vă rugăm să aveți răbdare. Urmăriți-ne pe facebook pentru a fi la curent cu desfășurarea evenimentelor.

Pentru orice nelămurire, contactați-ne la adresa de email artamuzicasport@gmail.com

VĂ  URĂM SUCCES TUTUROR!

By | 2017-11-29T10:39:49+00:00 iulie 1st, 2017|2016 - 2017|0 Comments

Leave A Comment